beautyexhibition.net
Най-важната изложба за красота в света


Beauty Exhibition : Изложбата на красотата е събитието, при което най-важният международен Фризьор изпълнява в зрелищни шоута и предлага най-новите тенденции за косата на сезона с дълбочина работилница, в която всеки Фризьор ще пропусне. Косата реже авангардни и авангардна Подиуми за красотата на света. Много красота изложба, отзиви на тенденции и съкращения на косата култ. Предложения мода и коса мода от голям международен. А трябва за собствениците на салони. Детайлите, тайните, новия режим за подстригване на косата и използването на цвят. Много откровения благодарение на международната изложба на много фризьори, които ще обяснят и преподават изкуството на притежателите и салони за персонал. Всички прозрения в изложбата за красота е необходимо да се проникне в тайните на изключителна креативност, свързана със света на модата и косата. Това е модна изложба и шоу, посветена на собствениците на салоните и красотата. Истински Скаут проект с цел да се избере творчеството в света на фризьорството.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Beauty Exhibition, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Beauty Exhibition, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Beauty Exhibition, Globelife, честни фризьори, брандове за коса, Фризьорски сектор, фирми за боядисване на коса, професионални производители на Фризьорски изделия, произвежда линии с трети страни, частни етикети, аксесоари за коса, Beauty Exhibition, търговци на дребно на фризьори, търговци на едро продавачи на продукти за коса, дилъри Фризьорски продукти, фризьори, салони за красота, пазарни изследвания в модната индустрия на косата, Фризьорски екипировка, информация за коса, информация за косата, Beauty Exhibition, новини Фризьорски изделия, Мебелни магазини, експорт на внос, Фризьорски консумативи

X

privacy