beautyexhibition.net
L'exposició de bellesa més important del món


Beauty Exhibition : L'exposició de la bellesa és l'esdeveniment en el qual l'estilista internacional més important es realitza en espectacles espectaculars i ofereix les últimes tendències del cabell de la temporada amb un taller de profunditat al qual qualsevol perruqueria es perdrà. Talls de cabells d'avantguarda i d'avantguarda passarel·les sobre la bellesa mundial. Exposició de molts bellesa, Ressenyes de tendències i talls de cabells de culte. Suggeriments de moda i moda per al cabell de gran internacional. Una imprescindible per a propietaris de salons. Els detalls, els secrets, la manera de tall de cabells nou i l'ús de color. Moltes revelacions gràcies a l'exposició internacional de molts perruquers que explicaran i ensenyaran l'art als seus posseïdors i salons de personal. Totes les idees en exposició sobre la bellesa necessàries per penetrar en els secrets de la creativitat extrema lligada al món de la moda i el cabell. Es tracta d'una exposició de moda i espectacle dedicada als propietaris dels salons i la bellesa. Veritable projecte d'exploració amb l'objectiu de seleccionar la creativitat en el món de la perruqueria.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Beauty Exhibition, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Beauty Exhibition, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Beauty Exhibition, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Beauty Exhibition, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Beauty Exhibition, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy