beautyexhibition.net
A világ legjelentősebb szépségkiállítása


Beauty Exhibition : A szépség a kiállítás az esemény, amelyben a legfontosabb nemzetközi fodrász fodrász végez látványos mutatja, és felajánlja a legújabb haj trendek a szezon mélység műhely, amely minden fodrász hiányozni fog. Haj vág vágó-él és Avant-Garde kifutóin körülbelül világ ' szépség. Sok szépség kiállítása, értékelés trendek és a haj darabok kultusz. Javaslatok a divat és a haj divat nagy nemzetközi. Kell a tulajdonosok szalonokban. A részletek, a titkok, az új hajvágó mód és színhasználat. Sok olyan kinyilatkoztatást, köszönhetően a nemzetközi kiállítás sok fodrászok, akik majd elmagyarázzák és tanítják a művészet tulajdonosai és a személyzet társalgók. Minden betekintést kiállítás a szépség szükséges behatolnak a titkait extrém kreativitás kapcsolódik a világ a divat és a haj. Ez egy divatkiállítás és show, mely a szalonok és szépségek tulajdonosainak szól. Igazi cserkészprojekt azzal a céllal, hogy válassza ki a kreativitás a fodrászati világban.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Beauty Exhibition, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Beauty Exhibition, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Beauty Exhibition, Globelife, Fair fodrász, haj termékek márkák, fodrászat ágazat, hajfestékek vállalatok, professzionális fodrászati termékek gyártói, gyárt vonalak harmadik felekkel, saját címkék, haj kiegészítők, Beauty Exhibition, fodrászat kiskereskedők, a nagykereskedők eladók haj termékek, a kereskedők fodrászati termékek, fodrászok, szépségszalonok, piackutatás a haj divatipar, hajápoló berendezések, haj információ, haj információ, Beauty Exhibition, Hírek Fodrászati termékek, bútor fodrászati műhelyek, import export, fodrász kellékek

X

privacy