beautyexhibition.net
Pameran Kecantikan yang paling penting di dunia


Beauty Exhibition : Pameran Kecantikan adalah acara di mana jurugaya rambut antarabangsa yang paling penting dilakukan dalam pertunjukan yang menakjubkan dan menawarkan trend rambut terkini musim dengan bengkel kedalaman yang mana mana-mana pendandan rambut akan terlepas. Bahagian rambut memotong dan avant-garde catwalk tentang keindahan dunia. Banyak pameran Kecantikan, Ulasan trend dan rambut luka. Cadangan fesyen dan fesyen rambut dari Big International. Satu kemestian untuk pemilik Salun. Butiran, rahsia, mod memotong rambut baru dan penggunaan warna. Banyak wahyu terima kasih kepada Pameran Antarabangsa banyak pendandan rambut yang akan menjelaskan dan mengajar seni kepada pemegang dan lounge kakitangan. Semua wawasan dalam pameran tentang Kecantikan yang diperlukan untuk menembusi rahsia kreativiti yang melampau yang dikaitkan dengan dunia fesyen dan rambut. Ia adalah pameran fesyen dan menunjukkan khusus kepada pemilik Salun dan Kecantikan. Benar Pengakap projek dengan tujuan untuk memilih kreativiti di dunia rambut.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Beauty Exhibition, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Beauty Exhibition, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Beauty Exhibition, Globelife, pendandan rambut yang adil, jenama produk rambut, sektor rambut, Syarikat pewarna rambut, pengilang produk rambut profesional, mengeluarkan talian dengan pihak ketiga, label peribadi, aksesori rambut, Beauty Exhibition, peruncit pendandan rambut, Pemborong produk rambut penjual, peniaga rambut produk, pendandan rambut, Salun Kecantikan, penyelidikan pasaran dalam industri fesyen rambut, peralatan persalinan rambut, maklumat rambut, maklumat rambut, Beauty Exhibition, berita produk pendandan rambut, perabot pendandan rambut, eksport import, alat pendandan rambut

X

privacy