beautyexhibition.net
Cea mai importanta expozitie de frumusete din lume


Beauty Exhibition : Expoziția de frumusețe este evenimentul în care cel mai important stilist internațional de păr efectua în spectacole spectaculoase și oferă cele mai recente tendințe de păr de sezon cu atelier de adâncime la care orice coafor va lipsi. Parul taieturi de ultimă și avangardist pasarele despre frumusetea lumii. Expoziția multe frumusețea lui, recenzii de tendințe și păr taie cult. Sugestii de moda si moda parului de la mare internațional. O necesitate pentru proprietarii de saloane. Detaliile, secretele, noul mod de tăiere a părului și utilizarea culorii. Multe revelatii datorita expozitiei internationale a multor saloane de coafura care vor explica si preda arta detinatorilor si saloanelor de personal. Toate intuiții în expoziție despre frumusețea necesară pentru a penetra secretele de creativitate extremă legate de lumea modei și a părului. Este o expoziție de modă și arată dedicat proprietarilor de saloane și frumusețe. Adevărat proiect Scouting cu scopul de a selecta creativitatea în lumea coafură.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website

Lexicon pentru frizeri

Beauty Exhibition, frizerii, păr, sănătate, saloane de frumusete, păr de moda fotografii, coafuri, estetica, vanzare, chelie de îngrijire, Beauty Exhibition, căderea părului, colorare, sunstrokes, coloranți, meches, Shatush, deja-vu, Beauty Exhibition, Globelife, saloane de coafură echitabile, branduri de produse de păr, sectorul de coafură, companii de colorare a părului, producători profesioniști de produse de coafură, produce linii cu terți, etichete private, accesorii pentru păr, Beauty Exhibition, distribuitori de frizeri, angrosiști vânzătorii de produse de păr, dealeri produse de coafură, saloane de coafura, salon de frumusete, de cercetare de piață în industria modei părului, echipamente de coafură, informații despre păr, informații despre păr, Beauty Exhibition, știri produse de coafură, magazine de coafură pentru mobilă, export de import, consumabile pentru coafor

X

privacy