beautyexhibition.net
Najpomembnejša Lepotna razstava na svetu


Beauty Exhibition : Lepota je razstava je dogodek, v katerem najpomembnejši mednarodni lasje stilist opravljajo v spektakularnih oddaj in ponujajo najnovejše trende las sezone z globino delavnico, ki bo vsak frizer pogrešal. Hair kosi vrhunske in avantgarde brvi o svetu lepote. Veliko lepote je razstava, pregledi trendov in las kosi kult. Predlogi moda in lasje moda iz velikih mednarodnih. Mora za lastnike salonov. Podrobnosti, skrivnosti, nov način za rezanje las in uporabo barv. Veliko razodetja zahvaljujoč mednarodni razstavi številnih frizerjev, ki bodo razložili in poučevali umetnost imetnikom in salonih osebja. Vsi vpogledi v razstavo o lepoti, ki so potrebni za prodiranje skrivnosti ekstremne ustvarjalnosti, povezane s svetom mode in las. To je modna razstava in kažejo posvečena lastnikom salonih in lepote. True Scouting projekt z namenom, da izberete ustvarjalnost v Frizerstvo svetu.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Frizerji skrbijo za zdravje las v lepotnih in estetskih salonih, s slogi pričeske za fotografije mode-las in prodajo izdelkov za nego las.

Sorodne teme

Leksikon za frizerje

Beauty Exhibition, frizerji, lasje, zdravje, kozmetični saloni, lasje modne fotografije, pričeske, estetika, prodaja, Ćelavost, Beauty Exhibition, padec las, barvanje, sunstrokes, balayages, meches, shatush, deja-vu, Beauty Exhibition, Globelife, pošteni frizerji, blagovne znamke izdelkov za lase, frizerski sektor, podjetja za barvanje las, profesionalni proizvajalci frizerjev, izdelujejo linije s tretjimi osebami, zasebne etikete, dodatki za lase, Beauty Exhibition, prodajalci na drobno, trgovci na debelo prodajalci izdelkov za lase, trgovci frizerski izdelki, frizerji, kozmetični saloni, tržne raziskave v industriji za lase moda, oprema za obdelavo las, informacije o las, informacije o las, Beauty Exhibition, novice frizerski izdelki, pohištvene frizernice, izvoz uvoza, frizerski material

X

privacy